Luxe 4-slaapkamer appartement in het rustige wooncomplex Vista Vedra in Cala Carbo. Het complex heeft een groot gemeenschappelijk zwembad, voldoende parkeergelegenheid en het hele jaar door een conciërge. Vista Vedra is omgeven door natuur en heeft een prachtig uitzicht over de vallei en Es Vedra. De rustige omgeving maakt het een perfecte plek voor gezinnen die van de rust genieten van het zuidwesten.

 

Het appartement is verdeeld in een hoofdhuis met 3 slaapkamers en een aparte studio. Het hoofdhuis heeft een ruime woonkamer met grote glazen schuifdeuren over de gehele lengte van de kamer die toegang bieden tot het terras. Een semi-open keuken met eveneens weids uitzicht op Es Vedra. De hoofdslaapkamer heeft ook schuifdeuren die toegang geven tot het terras, een ensuite badkamer en een zeer grote inloopkast. De andere 2 slaapkamers delen een badkamer. De studio heeft een zeer grote slaapkamer, die ook kan worden ingericht als woonkamer en een badkamer.

Het grote terras is gedeeltelijk overdekt en verdeeld in drie verschillende niveaus. Het laagste niveau is de eigen parkeerplaats met poort, het tweede niveau is het privézwembad en het derde niveau heeft toegang tot het huis.

Prijs € 3.900 per maand (energierekeningen niet inbegrepen)
Waarborgsom: €3900
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Beschikbaar: Per direct

 

Neem voor meer informatie en bezichtigingen contact met ons op via redactie@ibizavandaag.nl of +316 11423644.